0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Ezért más alakúak a szempillaspirál keféi Melyik forma mire való?





Minden szempillaspirál más típusú szempillához készült: a kefe formájától függ, hogy milyenhez.
Biztosan észrevetted már, hogy nem minden szempillaspirálnak ugyanolyan a keféje, márkától, típustól függően különböző formájuk van. Ez nemcsak dizájnelem, mindegyik másra hivatott.

Hogy melyik spirálnak milyen alakú keféje van, azt általában a csomagolás alakja jelzi, vagy egy ábrával tüntetik fel a címkéjén. Nézd meg, melyik mire jó a leggyakoribb típusok közül!

Egyenes kefe

Az egyenes, egyenletesen vastag kefe a leggyakoribb, ez az általános szempillaspirál alakja. Ez a forma minden pillatípushoz ideális, itt inkább a méretre kell figyelni.

Minél nagyobb a kefe, annál hosszabb és dúsabb szempillához ajánlott. Ha rövidke szálaid vannak, érdemes kisebb fejet választani, mert ezzel pontosabban és hatékonyabban tudsz dolgozni.

Íves kefe

A második leggyakoribb kefe a hajlított formájú. Ezzel egyszerűbben és szebben lehet sminkelni, mert követi a pillák ívét, és természetesebben formázza a szálakat, melyek emiatt tartósabban úgy is maradnak.

Ez a forma ideális egyenes és rövid, nehezen kunkorodó szempillához, ritkás szálakhoz, sőt, még a műszempilla felturbózásához is ezt ajánljuk.

Háromszög kefe

A háromszög vagy más néven szív alakú kefe a nehezen elérhető helyeket segít kisminkelni. Sokan esnek abba a hibába, hogy a belső szemzughoz közel eső pillákat nem festik ki, ezzel sokkal kevesebbnek mutatva a szálmennyiséget.

Ha eddig te is csak a szemed közepéig festetted ki a szempilláidat, mert nem érted el maszatolás nélkül a belső szálakat, próbáld ki ezt a formát: megkönnyíti a dolgodat.

Gömb kefe

Minél rövidebb a szempillád, annál kisebb kefével tudod szépen kifesteni. Ha nagyon kurta szálakkal rendelkezel, az apró, gömbölyű fejű spirálkefe az optimális számodra.

Ha ezt használod, nagyobb az esélye, hogy külön elérj minden egyes szálat, ezáltal sokkal dúsabbnak tűnik majd a szempillád a sminkelés után, mint előtte.

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk