0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

KONTÚROZD ÚGY AZ ARCOD, MINT KIM KARDASHIAN







Mióta Kim Kardashian elárulta, hogy a hibátlan sminkjének titka a kontúrozásban és a highlighter használatában rejlik, kész iparág épült az arc ilyen jellegű formázásának kiaknázására. Vesd be ezt a profi sminktechnikát és tedd tökéletessé az arcod, amikor egy különleges alkalomra készülsz.

A jó minőségű termékek használata mellett, a helyes és megfelelő felvitel és az eldolgozás is kulcsszerepet játszik a tökéletes kontúr megalkotásában, ezért az éles bevetés előtt jobb, ha alaposan begyakorlod a Kardashian smink elkészítését.

A profik által készített sminkekkel vetekedő kontúrozáshoz jó minőségű termékekre lesz szükséged, de ez nem jelenti azt, hogy az utolsó filléred is alapozókra kellene költened, hiszen a NYX, a Sleek és a Bourjois termékei is jó, ráadásul pénztárca barát megoldást jelentenek, ha bele szeretnél vágni a tökéletes Kim Kardashian alapozásba.

Ne feledd, hogy az arc ilyen jellegű kontúrozását nem hétköznapi viseletre találták ki. Tartogasd a különleges és viszonylag időigényes sminktechnikát a fontos alkalmakra, amikor valóban a lehető legtöbbet kell kihoznod magadból.

Hidratálás, primer és highlighter használat

Készítsd elő az arcod a kontúrozásra egy jól hidratáló arckrém és primer használatával. Ezzel a lépéssel egy egyenletes felületet hozol létre, amin sokkal egyszerűbb lesz dolgozni. Ezt követően vidd fel a krémes highlighter vagy az arcodnál legalább 2-3 árnyalattal világosabb alapozót az orrnyergedre, az álladra és a szem alatti területere. A sminkmesterek többsége ilyenkor egy fordított háromszöget hoz létre, amelynek a felső sarkai a halántéknál, az alsó pedig az állnál található. Természetesen igény szerint változtathatsz a formán, a lényeg csupán az, hogy világos szín kerüljön az arcod kiemelendő területeire.

Kontúrszín felvitele

A kontúrozáshoz egy sötét alapozóra lesz szükséged. Egy ecset segítségével vidd fel a sötét színt a haj- és állvonalra, az arccsont alá és az orr két oldalára. Ezen a pontos kicsit viccesen fogsz festeni, de ne feledd, hogy már csak néhány lépésre vagy a tökéletes arcformától.

Eldolgozás és fixálás

A festékek felvitelét követően össze kell dolgoznod a színeket. Egy alapozóecsettel és körkörös mozdulatokat használva satírozd össze a sötét és világos árnyalatokat. Ezzel a módszerrel szép átmenet jön létre a színek közt és a végeredmény is sokkal természetesebb hatást fog kelteni. Végezetül fixáld az egészet áttetsző púderrel.

Utolsó simítások

Az árnyékok és fények kiemeléséért vigyél fel egy kevés világos színű púdert a szemeid alá,a homlokodra (a szemöldök közti területről kiindulva) és az áll környékére. A sötétebb színt fedd be egy leheletnyi bronzosítóval.

Szemek és ajkak sminkelése

Ezennel elkészült a tökéletes Kim Kardashian alapozás és kontúrozás. Már csak a kedvenc szem és ajaksminked kell elkészítened ahhoz, hogy te légy az est királynője. Használj fixáló spray-t a teljes smink tartóssá tételére.

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk