0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Év eleji akciók
Van egy cikkem, feltöltöm most!

Szempilla kisokos






A műszempillák igazán fénykorukat élik, de hát mikor nem vágytak a nők hatalmas, rebegtethető pillákra…már az őskorban is sötétítették, kiemelték a lélek tükrét, manapság pedig legalább egy tucat festék vagy műpilla áll rendelkezésünkre az igéző pillantás eléréséhez. Vegyük őket szépen sorba:

1.Szempillanövesztő szérum: egy olyan különleges formula, amely hosszabb, rugalmasabb és egészségesebb szempillákat eredményez, ha kitartóan, több héten át, naponta használjuk. Ezt a változatot azoknak ajánljuk, akik a természetes megoldásokat részesítik előnyben.

2.Szempillaspirál: többezer termék közül választhatunk, ha körülnézünk a boltok polcain, vannak hosszító, dúsító, színes és fekete változatok is…formában, árban és tudásban határ a csillagos ég…Minden nő alap sminkkészletének oszlopos tagja, nélkülözhetetlen társ a mindennapokban.

3.Tincses műszempilla: egyszeri használatra alkalmas, sminkes vagy kozmetikus tudja feltenni egy speciális ragasztóval, amelyet a sminklemosód old le, így a sminkeddel együtt a szempillák is lekerülnek nap végén. Esküvői sminkek fontos kelléke, olyanoknak ajánljuk, akik csak egyszeri alkalomra szeretnének nem túl merész, ugyanakkor csábítóan igéző pillantást.

4.Soros műszempilla: te is könnyedén beszerezheted és fel is teheted magadnak egy könnyű kis ragasztó segítségével, a Youtube-on számos videót találsz, ahol megnézheted, hogyan kell. Itt is igaz, hogy a sminked lemosója eltávolítja a szempillát is, szóval ez egy partyra vagy különleges alkalomra készülő extravagáns megoldás.

5.Többdimenziós műszempilla: 3, 4, 5 és 6 dimenziós verziók is vannak már a piacon, de a lényege mindegyiknek ugyanaz: kozmetikus vagy szempilla-stylist szálanként, akár több órás munkával teszi fel azokat a szempillákat, amelyek több hétig is megmaradnak és a saját szempillát utánozva természetes érzetet keltenek.
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk