0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

13 TIPP, HOGYAN ÁLLÍTSD MEG A BŐRÖREGEDÉST








1.Tisztítás
Tisztítsd naponta kétszer az arcod, reggel és este, lemosóval és tonikkal. Így frissen tartod a bőrt, és segíted a megújulásban. Tarts arclemosó kendőt az éjjeliszekrényeden, így nem bliccelheted el.

2.Arckrém:
Minden életkorban megvan a megfelelő ápoló, mely védi és táplálja a bőrödet. A tisztítás után mindig hidratálj. Ez nemcsak most szépíti a bőrödet, de évek múltán is látszik majd, hogy törődtél vele.

3.Radírozás:
A rendszeres hámlasztás megóvja a bőrt a megvastagodástól, megszabadítva a felső réteget az elhalt hámsejtektől. Így mindig a friss, egészséges bőr lesz a felszínen, és a krémek is jobban beszívódnak.

4.Extra ápolás:
Hetente egyszer tegyél fel pakolást az alaposan megtisztított bőrre. Így utóbbi olyan tápanyagokhoz is hozzájuthat, melyeket egyébként nem kap meg. A maszkok látványosan javíthatnak a bőr állapotán.

5.Alvás:
A rendszeres, pihentető alvás elengedhetetlen a szépség és fiatalság megőrzése szempontjából. A sötétben termelődő melatonin hormon újítja meg a sejteket, és regenerálja a bőrt.

6.Relaxáció:
A stressz mindenképpen árt a szépségnek, ráncokat okoz, és még a faggyútermelést is fokozhatja. Szakíts időt a rendszeres relaxációra, hogy kisimuljon az arcod. Próbáld ki a meditációt vagy a jógát.

7.Mozgás és szabad levegő:
A városi levegő nem kedvez a bőrnek, éppen ezért, ha teheted, kéthetente menj el kirándulni, hogy oxigénhez jusson a bőröd. A mozgás feszesít, ami a bőrre is érvényes. A javuló vérkeringés és anyagcsere a szépségedre is jó hatással lesz.

8.Víz:
A megfelelő folyadékfogyasztás fontos a sejtek hidratációja szempontjából, és elengedhetetlen a normális anyagcseréhez is. Ásványvíz, cukrozatlan gyümölcslé és zöld tea legyen az itallapodon.

9.Zöld tea:
A zöld teában található polifenolok, melyek megvannak a vörösborban és a csokoládéban is, remek antioxidáns hatású vegyületek. Segítségükkel a szervezet leküzdheti a káros szabadgyökök öregítő hatását.

10.A-vitamin:
Az A-vitamin bőrvédő hatása miatt is fontos, hogy elegendőt fogyassz belőle. Előanyaga, a retinol az egyik legerősebb ránctalanító hatású vegyület. Fogyassz magas bétakarotin-tartalmú ételeket, például sütőtököt és sárgarépát.

11.C-vitamin:
Az aszkorbinsav fontos szerepet játszik a kollagéntermelésben. Ez az anyag felelős a szövetek rugalmasságáért. 25 éves kor után csökken a szervezetben a mennyisége. A C-vitamin-fogyasztás különösen akkor fontos, ha dohányzol, mert a nikotin közömbösítése rengeteget felemészt. A savanyú káposzta, a kivi, a zöldpaprika és a citrusfélék tartalmazzák legnagyobb mértékben.

12.E-vitamin:
Az E-vitamin, más néven tokoferol egy antioxidáns, mely egészségesen tartja a sejtfalakat. Zsírban oldódó vitamin, de csak rövid ideig tartalmazza a szervezet, ezért rendszeresen pótolni kell. Kiváló forrásai az olajos magvak és növényi olajok, melyek amúgy is jót tesznek a bőrnek, belülről zsírosítják.

13.Szelén:
A szelén erős antioxidáns hatású nyomelem. Lassítja az öregedési folyamatokat, így a bőrre is jó hatással van. Forrásai a tenger gyümölcsei, a vörös húsok, a citrusfélék és az avokádó.

   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk