0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Tudod, melyik sminkecset mire való? Megmutatjuk!






Olyan sokféle sminkecset létezik, hogy sokszor fejtörést okoz, melyik mire való. Segítünk eligazodni a méretek és a formák világában!

A legtöbben szeretnék profi szinten űzni a sminkelés tudományát, de ez nem megy akkor, ha nincsenek meg hozzá az alapok.

Például rengeteg sminkecset létezik, de korántsem biztos, hogy tudod, melyik mire való - e tekintetben igazítunk most el. Alaposan tanulmányozd át az ábrát és a hozzá tartozó leírást!

Sminkecsetek

Válaszd ki a sminkecset számát, és tudd meg, mire való!

1. A ferdén vágott ecsettel szépen végigkövethető a szemöldök vonala, tehát ez a szemöldökpor felvitelére, a szemöldök megfestésére szolgál.

2. A szemhéj satírozására, árnyékolására és összemosásra alkalmas ez az ecsettípus.

3. A lapos fejű ecset szintén a szemhéjpúderhez való, felvitelhez és a színek összemosásához is alkalmas. Elsősorban a por állagú festékekhez ajánlott.

4. A rúzst a legszebben ecsettel lehet felvinni, a kúpos végnek köszönhetően szépen lekövetheted az ajkaid ívét.

5. A ferdén vágott ecset szépen leköveti az arccsontot, vagyis elsősorban a pirosító és a bronzosító eloszlatásában segít.

6. Az efféle dús, lekerekített végű kefék - azért a többes szám, mert létezik picit kisebb fejű is - szintén a pirosító és a bronzosító felvitelére szolgálnak, de szokták őket púderhez is alkalmazni.

7. Igazi jolly-joker ecset, ami lényegében mindenre használható: alapozásra, púder felvitelére, pirosítóhoz és bronzosítóhoz, vagyis mindarra, ami az arc lealapozásához szükséges.

8. Kifejezetten a folyékony és krémes alapozó felvitelére szolgál, de, ha ügyes vagy, akár a korrektor használatát is megoldhatod vele, bár a nagy fejjel picit nehéz bánni.

9. Ha krémes típusú szemhéjfestéket használsz, vagy, mikor lealapozod a területet, ez az ecset lehet a legjobb barátod.

10. Voltaképpen ez is a szemhéj árnyalására szolgál, bár leginkább a szemöldök alatti terület világosítását szokták vele intézni. Nem annyira létfontosságú ecset, így külön felesleges megvásárolni.

11. Szintén a szemhéjpúdert lehet eloszlatni ezzel a típusú ecsettel, ez kifejezetten a por állagú termékekhez való.

12. Ha szépen ívelt tusvonalra vágysz, akkor az ilyen kúpos, csúcsos fejű ecsettel vidd fel a krém vagy gél állagú tust.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk