0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

A tökéletes smink titka - Az alapozó helyes használata





A tökéletes arcsmink elérésének előfeltétele az alapozó egyenletes felvitele. A jó és szépen felvitt alapozónak köszönhetően arcunk bőre teljesen hibátlan lesz, és máris következhetnek a sminkpaletta további eszközei. Összeszedtük, hogy mik az alapozó helyes használatának titkai!

Hasznos tippek a megfelelő alapozáshoz

• Először tisztítsuk meg arcunkat a szennyeződésektől, utána kenjük be egy hidratáló krémmel, amit körülbelül 10 percig hagyunk beszívódni. Ezzel elkerüljük azt a hibát, hogy a krém összevegyüljön az alapozóval.

• Az alapozót mindig arcunk középső részétől indulva kifelé vigyük fel.

• A legegyenletesebb eredményt egy kis szivacs használatával érjük el. Ilyenkor a szivaccsal tegyünk pár pötty alapozót az arcunk fő részeire, majd egyenletesen kenjük szét. Ha picit benedvesíted a szivacsot, akkor nagyon vékony rétegeket is fel tudsz vinni a bőrödre.

• A jobb fedőképesség eléréshez, ujjainkat is használhatjuk a felvitelnél.

• Sose használjunk túl sok alapozót, akkor ugyanis maszkhatású lesz az arcunk.

• A természetes hatás érdekében érdemes vékony rétegben felvinni az alapozót. Ha szükséges több réteg felvitele is, akkor több vékony réteget viszünk fel az arcunkra, így egyenletesen fedi be azt. Az alsó rétegnek meg kell száradnia, mielőtt rákenhetjük a következőt.

• A hosszabb tartás érdekében, egy kis púderrel lazítsuk fel tökéletes alapozásunkat.

Tudtátok hogyan vált az alapozó az egyik legfontosabb sminkkellékké?
A színesfilm kialakulásával megváltozott a színésznők sminkelése is, ugyanis a régi arcfestési módszerek már nem néztek ki jól a színes képernyőn. A korábbi technikánál a színészek arcán maradt egy enyhén csillogó réteg, ami visszatükrözte a környezet és a lámpák fényeit.

Amikor a színészek meglátták a felvételeket, annyira elszörnyülködtek kinézetükön, hogy nem voltak hajlandóak több színes filmben szerepelni. Erre a problémára talált megoldást először „T-D”-nek, majd „Pan-cake”-nek nevezték el. A varázsszert egy kör alakú tégelyben árulták egy szivaccsal, ami a por felvitelét segítette. A por hatására eltűntek a csillogó homlokok és orrok, és a színészek újra merték vállalni arcukat a színes filmekben is. Akkora sikere volt az arcpúdernek, hogy a forgatások helyszínéről folyamatosan lopkodták a kis tégelyeket. Az alapozók azóta sokat fejlődtek, de a sikerük azóta is töretlen, hiszen mindenkinek ott lapul a szekrényében, táskájába ez a kis csodaszer.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk