0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek
  • bebeauty  2015.11.12.

    13 TIPP, HOGYAN ÁLLÍTSD MEG A BŐRÖREGEDÉST

    1.Tisztítás:
    Tisztítsd naponta kétszer az arcod, reggel és este, lemosóval és tonikkal. Így frissen tartod a bőrt, és segíted a megújulásban. Tarts arclemosó kendőt az éjjeliszekrényeden, így nem bliccelheted el.
  • bebeauty  2014.08.28.

    3 ránctalanító pont az arcon

    3 ránctalanító pont az arcon

    Minden nő rémálma a szarkaláb. Sokan épp csak félszemmel néznek bele a tükörbe, hogy ne kelljen szembesüljenek a számukra rémálmot jelentő szarkalábakkal.
  • bebeauty  2014.08.26.

    7 ÉRV AMELLETT, HOGY MIÉRT ÉRDEMES KOZMETIKUSHOZ JÁRNI

    7 érv amellett, hogy miért érdemes kozmetikushoz járni

    1. Okleveles szakember: A kozmetikus évekig tanulta, hogyan kell kezelni a bőrt és melyik hatóanyag mire való, így ezt a tudást csak tőle, nem pedig a szakképzetlen beauty bloggerektől vagy női magazinokból lesheted el!
  • bebeauty  2014.08.22.

    Szépen megöregedni volna jó...

    Bőrápolás 50 felett
    33%-ban tudjuk befolyásolni, hogyan nézünk majd ki idős korunkban, és mindez nem pénz kérdése - állítja a felmérés, melyet közel 600 nő bevonásával folytattak le Nagy-Britannia, Kína és Spanyolország területén.
  • Ehardt Andrea  2014.06.04.

    Miért mozogjunk? A testmozgás 15 előnyös hatása

    "A testmozgás 15 előnyös hatása... A rendszeres testmozgás számos egészségügyi előnnyel jár. Következzen most ezek közül 15. Legyen ez felhívás azok számára, akik eddig ódzkodtak a mozgástól, illetve pozitív megerősítés az aktív életet élőknek...
    Fizikai aktivitás minden olyan tevékenység, amely során valamilyen mozgást végzünk, miközben a szervezet kalóriát éget. Ezek egyfelől a mindennapi életünk részei, vagy tudatosan beépíthetőek a hétköznapokba. Ide tartozik a séta, a kertészkedés, a takarítás, vagy a kutyasétáltatás.
    A testedzés is egyfajta fizikai aktivitás. Általában az olyan fizikai tevékenységet értünk ezalatt, melyet előre megtervezünk, magában foglal egy sor ismétlődő gyakorlatot, és azért végezzük, hogy megdolgoztassuk, megerősítsük és fejlesszük testünk valamely részét, beleértve a keringési rendszert is. Lehet ez bármilyen csapatsport, aerobic, edzőtermi mozgás, futás, úszás.

    Lássuk tehát a rendszeres fizikai aktivitás előnyös hatásait a szervezetre!"
  • bebeauty  2014.04.09.

    Tavaszi szépségtitkok

    Az első lépés a bőrápolás, mert a szépségápolás is olyan, mint a házépítés. Elhanyagolt alapokra hiába építünk káprázatos kastélyt! A megoldás a részletekben van!
    Tavasszal a tél által fokozottan igénybe vett bőrünknek is meg kell újulnia és megerősödve fel kell készülnie a nyárra!
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk