0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek
  • bebeauty  2015.03.11.

    Ez a gyönyörű bőr titka!

    A közelgő tavasz a megújulást hozza magával, ám a szervezetünk és a bőrünk regenerálódása hosszabb időt is igénybe vehet. Milyen panaszokat okozhat a hűvös, szeles idő, és mit tehetünk azért, hogy a bőrünk hamarabb felfrissüljön? Dr. Tihanyi Lillától, a Budai Egészségközpont bőrgyógyász szakorvosától megtudjuk a leggyakoribb tüneteket, és hasznos tanácsokat kaphatunk a tavaszi bőrápolással kapcsolatban.
  • tizdolog.hu  2014.12.08.

    10 dolog, amit nem tudtál az álmokról

    Szoktál álmodni? Tudjuk, hogy szoktál.

    1 Kezdjük a legszomorúbbal: ha horkolsz, nem álmodsz éppen. Viszont jó hír: ha egy brutál álomból ébredsz, akkor nem kell aggódnod; nem horkoltál.
  • bebeauty  2014.10.27.

    Azt hiszed, hogy mitesszer, pedig valójában ciszta

    Mit nem szabad nyomkodni?
    Ha a szemed körül fehér pontok jelentek meg, ne nyomd ki őket.
  • bebeauty  2014.10.27.

    Reggelente szoktál kávézni? Normális vagy, ember?!

    A reggeli kávézás olyan alapvető dolog, amit eddig még senki sem mert megkérdőjelezni. Mostanáig.

    Vegyészek kiderítették, hogy a kora reggeli kávézás felesleges, és koffeintoleranciát okoz. A felfedezés lényege, hogy az emberi szervezetben ébredés után pár órán keresztül megvan egy olyan hormon, ami ébren tart minket. Ez a hormon a mellékvese által termelt kortizol. A kora reggeli kávéval bevitt koffein emiatt hasztalan, nem fokozza az éberséget, azt már biztosítja az emberi test magától.
  • bebeauty  2014.10.15.

    Sting 7 tanácsa a harmonikus élethez

    1; Ne pazarold az időd a nem megfelelő emberekre! Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsd el, akik elszívják tőled az energiádat és az életkedvet. Ha valaki szeretné, hogy jelen legyél az életében, az helyet csinál neked benne. Ne erőltesd magad olyasvalakire, aki nem veszi észre a nagyszerűséged!
  • bebeauty  2014.10.15.

    NEM MINDEGY, MI VAN A RUHA ALATT

    A személyes tisztálkodás alapjait már egészen kicsi korunkban megtanuljuk, mégis azt gondoljuk a higiénia témaköre megér egy misét.
  • bebeauty  2014.10.13.

    10 ÖTLET, HOGYAN TARTSD KORDÁBAN A SZEKRÉNYEDET

    Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig, a blézerem… Már ha sikerül megtalálni, mert lehet, hogy az elmúlt pár hónapban végérvényesen elkeveredett a szekrény mélyén örvénylő ruhabugyrok közé. Az őszi ruhatárunk előásása egy jó apropó ahhoz, hogy rendszert vigyünk a polcokon uralkodó káoszba.
  • bebeauty  2014.10.03.

    Minden betegségre találtak megoldást nagyanyáink, most megismerheted mindet te is

    Nagyanyáink tudtak minden betegségre gyógyírt. Mára már kevesen ismerik ezeknek a zöldségeknek és gyümölcsöknek a jótékony hatásait, éppen ezért most összegyűjtöttünk nektek egy elég nagy listát, melyben minden betegséget, fertőzést megtalálhattok, és ezekre a betegségekre a legjobb módszereket is.

  • bebeauty  2014.09.17.

    A világ legfurcsább szépészeti eljárásai

    Napjainkban már nem csak a nők, hanem a férfiak is hajlandóak rengeteg időt és pénzt áldozni az örök fiatalság és szépség oltárán és néha igencsak furcsa, sőt egyenesen meghökkentő kezeléseknek is alávetik magukat a céljaik elérése érdekében.
  • bebeauty  2014.09.09.

    Érzelmi fájdalom táblázat ( Az elme és a test kapcsolata )

    Az emberi tapasztalat része egy sor érzelem, kezdve a boldogságtól a szomorúságig, a szélsőséges örömig és a depresszióig. Mindegyik érzelem különböző érzéseket hoz létre a szervezetben. A testünk különböző vegyi anyagokat bocsát ki, amikor megtapasztaljuk a különböző dolgokat, melyek boldoggá tesznek bennünket, és minden vegyi anyag azon dolgozik, hogy egy más környezetet hozzon létre a testünkben. Például ha az agy szerotonint, dopamint vagy oxitocint szabadít fel, akkor jól és boldognak fogod érezni magad. Ezzel ellentétesen, ha a szervezeted kortizolt szabadít fel, miközben stressz ér, egy teljesen más érzéssel jár, ami túlélő módba kapcsolja a testedet.
  • bebeauty  2014.08.26.

    Bőrtünetek belső egészségügyi és lelki okai , Minden bőrprobléma belülről fakad!

    A táplálkozásod, az életmódod és a lelki állapotod mind visszatükröződik a bőrödön. Nem elég kívülről tiszta, gyógyhatású kozmetikumokkal ápolni a bőrt, belső táplálásra is szükség van. A bőrünk minőségét elsősorban a szervezetünkbe bekerült tápanyagok -vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és esszenciális zsírok- és megfelelő mennyiségű tiszta víz elfogyasztása befolyásolja. Ha mindezek nem jutnak be a szervezetünkbe, a bőrünk, hajunk, körmünk azonnal üzen tünetek formájában, hogy valami nincs rendben. Ha ezeket az üzeneteket nem vesszük komolyan és megpróbáljuk tünetileg kezelni mindenféle kozmetikumokkal és sminkekkel, ne csodálkozzunk ha a probléma továbbra is fennmarad.
   0   0 Ft Megrendelem
A kosár tartalma:
Kosár
Vásárlás folytatása Tovább a pénztárhoz
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk