0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Telefon: +36 20 553 8450 | E-mail: info@bebeauty.hu

ÁSZF-Általános szerződési feltételekBEBEAUTY webáruház Általános szerződési feltételei (ÁSZF)

(v1.0, hatályos 2014.08.01-tól)

I. A szerződés alanyaiSzolgáltató:

A Bebeauty webáruház (továbbiakban Webáruház) üzemeltetője a Bebeauty Balance Kft.(továbbiakban Szolgáltató)

Székhely és levelezési cím: 2192 Hévízgyörk, Béke u. 2/A

Cégjegyzékszám: 13-09-170704 (Nyilvántartva Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság)

Adószám: 24957322-2-13

Bank: OTP Bank Nyrt.

Bankszámlaszám: 11742166-20104137

Internet: www.bebeauty.hu

E-mail: info@bebeauty.hu
Vásárló (továbbiakban Vásárló):

A Webáruházban csak érvényes regisztrációval rendelkező felhasználók vásárolhatnak vagy regisztráció nélkül teljes körű adatközléssel a rendelés leadása során a személyes és szállítási adatokra vonatkozóan.II. Szerződés tárgya és annak jellemzőiA szerződés tárgya a Webáruházban feltüntetett és megvásárolható termékek köre.

A Szolgáltató által forgalmazott további termékeket a Webáruházon keresztül megvásárolni nem lehet.

A Webáruházban megvásárolható termékek jellemzői az adott terméknél feltüntetésre kerülnek.

Minimális rendelés a Webáruházban 2500 Forint.

A termékek árai:

A Webáruházban megvásárolható termékeknél azok bruttó, azaz a mindenkor érvényes Általános Forgalmi Adó-val (ÁFA-val) emelt árai vannak feltüntetve.

A termékek akciós Webshop bruttó árai külön feltüntetésre kerülnek.

A Szolgáltató az árváltoztatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, (különös tekintettel a nyilvánvalóan téves Pl.: a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő 0" Ft-os ár jelenik meg mellette) akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő elállhat vásárlási szándékától.III. A szerződés területi hatályaA Webáruházban a Magyar Köztársaság területére, valamint a külföldi címre leadott megrendelések is elfogadásra kerülnek.

A nem a Magyar Köztársaság területére szóló postai és egyéb címre szóló megrendelések esetében a szállítás feltételeire a VI.1)c) pont érvényesek.IV. RegisztrációA Webáruházban történő vásárláshoz regisztrációra van szükség. A regisztráció a főoldalon található „Regisztráció” menüpont alatt lehetséges, az ott található adatlapok kitöltésével. A szolgáltató regisztráció nélkül is biztosít vásárlási lehetőséget. Ebben az esetben a megrendelőnek a megrendeléskor kell a kért adatokat manuálisan, tartalmát tekintve pontosan, hibátlanul és teljes körűen kitölteni.

A regisztráció során egy felhasználónevet és egy ahhoz tartozó jelszót kell megadni, melyek használatával a későbbiekben be lehet lépni a Webáruházba, valamint egy valós e-mail cím megadására van szükség. A vásárláshoz mindezeken kívül a Vásárló szállítási és számlázási adataira van szükség, melyet a későbbiekben lehet megadni.

A regisztráció során megadott adatokat a Vásárló – a Webáruházba történt belépést követően – a „Profil” menüpontban bármikor módosíthatja.

Szolgáltató nem vállal felelősséget a regisztráció során tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatok miatt bekövetkező szállítási és egyéb problémákért.

A Vásárló a Webáruházba történő regisztrációjával a Webáruház Általános szerződési feltételeit (ÁSZF) és egyéb a vevőtájékoztató menüpont alatt lévő hirdetményekben, szabályzatokban leírtakat elfogadja.

A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát a rendeles@bebeauty.hu e-mail címre küldött írásos kérelme alapján a Szolgáltató bármikor törli.V. A szerződés létrejötteÁltalános tudnivalók

A regisztrációt követően a Webáruházban történő vásárlás a Webáruházba belépve, elektronikus úton leadott megrendelés útján lehetséges.

A Vásárló tudomásul veszi, hogy megrendelését csak a Webáruházon keresztül adhatja le. Telefonon, e-mailben és egyéb, az V.1)a) pontban nem ismertetett módon megrendelést leadni nem lehet csak kizárólagos esetben - a szolgáltatóval egyeztetett okok elbírálása után.

A Webáruházban leadott megrendelés nem minősül még szerződésnek. A megrendelés a szerződés létrejöttéig szabadon és következmények nélkül módosítható, illetve lemondható. A Vásárló az általa leadott megrendelés módosítását és/vagy lemondását az info@bebeauty.hu e-mail címre küldött levélben kérheti.

A Vásárló a megrendelés megtörténtéről automatikusan értesítést kap a Webáruháztól, azonban ez még nem jelenti a Szolgáltató részéről a megrendelés teljesíthetőségének visszaigazolását és így a szerződés létrejöttét.

A Szolgáltató – mint ajánlattevő – ajánlati kötöttségének ideje megegyezik jelen ÁSZF VI.1)b) pontjában meghatározott, Szolgáltató által vállalt maximális szállítási határidővel.

A szerződések magyar nyelvűek és írásban készülnek, melyeket a Szolgáltató saját azonosítószámmal lát el. A szerződések utóbb hozzáférhetőek.

A szerződés létrejötte személyes átvétel esetén:

Amennyiben a Vásárló által leadott megrendelés teljesíthető, úgy a Szolgáltató a V.1)e) pontban meghatározott ajánlati kötöttségi időn belül a Vásárlót e-mailben vagy telefonon értesíti, miszerint a megrendelt termék(ek) személyesen átvehető(k)-e.

Személyes átvétel esetén a Szolgáltató és a Vásárló között létrejött szerződés nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek. A szerződés a termék személyesen történő megvásárlásával és átvételével egyidejűleg jön létre és teljesül.

A szerződés létrejötte házhozszállítás esetén:

Amennyiben a Vásárló által leadott megrendelés teljesíthető, úgy a Szolgáltató az V.1)e) pont szerinti ajánlati kötöttségi időn belül a Vásárlót e-mailben értesíti, miszerint a megrendelt termék(ek) postázásra került(ek)-e.

Házhozszállítás esetén a Szolgáltató és a Vásárló között létrejött szerződés távollévők között megkötött szerződésnek minősül, így a szerződés a Szolgáltató által a postázás megtörténtéről szóló visszaigazoló e-mail-lel jön létre.

Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződés az V.1)e) pont szerinti ajánlati kötöttségi időn belül nem jön létre, úgy a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, valamint a Vásárló bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. A Szolgáltató ezt követően a megrendelést nem teljesítettnek veszi és – a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett – rendszeréből törli.

A szerződés teljesülése:

A szerződés teljesítésének határideje – a postázás megtörténtéről, vagy a személyes átvétel lehetőségéről szóló e-mail elküldésétől számított – 10 munkanap. Azaz a Vásárlónak ennyi munkanap áll rendelkezésére arra, hogy a megrendelt terméke(ke)t a megrendelésben szereplő helyszínen átvegye.

Vásárló tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződés az előzőekben meghatározott határidőn belül nem teljesül, a Szolgáltató a szerződést nem teljesítettnek veszi és – a Vásárló egyidejű tájékoztatása mellett – rendszeréből törli.VI. Szállítási és fizetési feltételek, egyéb járulékos költségekSzállítási feltételek:

Amennyiben a megrendelés teljes bruttó összege nem haladja meg a 20.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhozszállítás díja 890 Ft + Áfa/csomag, azaz bruttó 1.130 Ft/csomag.

Amennyiben a megrendelés bruttó összege meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a házhozszállítás díjmentes.

Pikk-pakk pontos szállítási mód esetén egységesen a szállítási díj: 677 Ft +áfa, vagyis 860 Ft/csomag.

Amennyiben a megrendelt termék státusza „Készleten”, úgy a termékek szállítási határideje 2-5 munkanapot vesz igénybe.

Amennyiben a megrendelt termék státusza „Rendelhető”, akkor az adott terméknél meghatározott szállítási határidővel kell számolni.

Amennyiben a megrendelt termék státusza nincs feltüntetve, a szolgáltató e-mailben vagy telefonon jelzi a megrendelést leadó felé a termék elérhetőségét.

Amennyiben a kiszállítás ezen határidőkön belül nem tud megvalósulni, a Szolgáltató ügyfélszolgálata tájékoztatja a Vásárlót és egyeztetnek a megrendelés teljesítésének további menetéről.

a vásárlásról szóló blokk, és/vagy

a termékek vételárát, valamint az egyéb járulékos költségeket tételesen tartalmazó áfa-s számla, valamint

a megrendelés napján érvényes, írásba foglalt Általános Szerződési Feltételek.

A Webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi.

Külföldi címre szóló megrendelés esetén a szállítási díjakról a Szolgáltatónak küldött e-mailben lehet érdeklődni. A webshopban választható szállítási költségek belföldre érvényesek.

Házhozszállítás esetén a termékeket a Szolgáltató munkatársa csomagolja be, mely szolgáltatásért külön díj nem kerül felszámításra.

Fizetési feltételek és egyéb járulékos költségek:

Utánvét: A Webáruházban megrendelt termékek vételárát, valamint a házhozszállítás díját a vásárló a GLS pont átvételi helyen futárnak fizeti ki.

Személyes átvétel és fizetés a Szolgáltató székhelyén:

a Szolgáltató ügyfélszolgálata a Vásárlót az átvétel lehetőségéről tájékoztatta, és

az átvételt és fizetést megelőzően a helyszínen a Vásárló a Webáruházban kapott megrendelési azonosítóra hivatkozott.

A megrendelt termékeket a Szolgáltató telephelyén (2192 Hévízgyörk, Béke u. 2/a ) személyesen is át lehet venni külön szállítási díj és egyéb járulékos költségek nélkül.

Személyes átvétel esetén a Webáruházban megrendelt termékek vételára a Szolgáltató székhelyén kerül kifizetésre.

A személyes átvétel csak azután teljesülhet, hogyha termék elérhetőségéről a szolgáltató tájékoztatta a megrendelőt, amit ő tudomásul vett.

Személyes átvétel esetén készpénzes fizetési lehetőség , bankkártyás fizetés NEM!!VII. A szerződéstől való elállásA Vásárló a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, feltéve, hogy a termék sértetlen és rendeltetésszerű használatra a visszaküldést követően is alkalmas.

A Vásárló elállási jogát a termék kézhezvételének napjától, vagy ha eddig az időpontig nem kapta meg a szerződés létrejöttét megerősítő és a szerződés rendelkezéseit tartalmazó feltételeket, akkor ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

A termék visszaküldésének költségei a Vásárlót terhelik. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak.VIII. Adatvédelem és hírlevélAdatvédelem

A Webáruházban történő vásárláshoz és a megrendelt termékek kiszállításához és/vagy átadásához, valamint a vásárlásról kiállított áfa-s számla elkészítéséhez szükséges, hogy a Vásárló a vásárlást megelőzően a Webáruház felhasználójaként regisztráljon, és a regisztrációt követően a hivatkozott tevékenységekhez szükséges adatokat megadja vagy regisztráció nélkül a rendelési adatlapot a pénztárban hiánytalanul és pontosan kitöltse.

A regisztráció során és/vagy azt követően a Vásárló által megadott adatok személyes adatnak minősülnek, ezért ezeket az adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli és harmadik fél számára nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, mely adatok átadásához a Vásárló a megrendelés leadásával hozzájárul.

A Szolgáltató kijelenti, hogy a regisztráció során és/vagy azt követően kizárólag a rendeléshez és a rendelés teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatokat kéri el.

A Vásárló regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát az info@bebeauty.hu e-mail címre küldött írásos kérelme alapján a Szolgáltató bármikor kitörli.

Hírlevél

Szolgáltató kijelenti, hogy regisztrált ügyfeleinek kéretlen (spam) levelet nem küld. Regisztrált ügyfelei kizárólag a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges leveleket kapnak.

A Szolgáltató nem rendszeres időközönként hírlevelet küld az aktuális akciókról és egyéb, a Szolgáltatóval kapcsolatos információkról.

A Szolgáltató hírlevelét bárki, bármikor lehetősége van a hírlevelet lemondani.IX. Szavatosság és jótállásA Szolgáltató az általa forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállal, vagy vállalnak a Szolgáltató beszállítói.

A szavatosság időtartama 6 (hat) hónap és a szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére.A Szolgáltató az általa a Webáruházban forgalmazott termékekre jótállást nem vállal.