0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHáztartás Pure CharmedLégfrissítő és textil illatosító – 250ml

Pure CharmedLégfrissítő és textil illatosító – 250ml

Pure CharmedLégfrissítő és textil illatosító – 250ml
Kategória: Háztartás
Cikkszám:pure865467_pure
(3.6 EUR)
Szállítási idő: 3-5 munkanap
1 év garancia
Készleten - külső raktár
Termékismertető Értékelés
A Pure Charmed VEGÁN légfrissítő és textil illatosító a luxus és a gazdagság érzetét kelti minden pillanatban. Kis mennyiségben is tartós illatot eredményez, miközben felejthetetlen nyomot hagy maga után. Kifejezetten azoknak találtuk ki, akik szeretik az elegáns, erős, karakteres illatot.
Alkalmas dohány, háziállatok, füst, szemét és más szerves anyagok szagtalanítására, továbbá felhasználható függönyök, kárpitok, szőnyegek és ruhák illatosítására, frissítésére is. A textilre permetezett illatanyag hosszantartó kellemes illatot biztosít. Környezetkímélő, hajtógáz nélküli. Vízbázisú aeroszol, mely nem tartalmaz hajtógázt. Szagsemlegesítő hatásával biztonságosan, hatékonyan szagtalanít ezáltal otthona visszanyeri kellemes légkörét.
A termék nem tartalmaz allergén anyagot.
Használat: 1. Használat előtt fordítsd el a biztonsági kapcsolót. 2. Legalább 30 cm távolságra tartsd a felületektől. 3 . A terméket tartsd arccal ellentétes irányban és legalább háromszor húzd meg a kart, hogy a termék működésbe lépjen. 4. A tökéletes permet elérése érdekében tartsd a terméket függőlegesen és minden fújás alkalmával határozottan húzd meg a kart. 5. Ha textilen kívánod használni, először próbáld ki egy kisebb, kevésbé látható felületen, hogy nyomot hagy-e? 6. Nem használható vinyl, selyem- vagy bőrfelületeken; kerüld a termék ezen felületekkel történő érintkezését!
Figyelmeztetés:  Vigyázz arra, hogy a kifújáskor a permet szembe, közvetlenül emberekre, élelmiszerre, italokra ne kerüljön. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítsd ki. Használat előtt tegyél színpróbát. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Tárolás:  Száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva tartandó.
Pure CharmedLégfrissítő és textil illatosító – 250ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Kosár
**
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk