0
Kosár
Belépés
Regisztráció
Telefon: +36 20 553 8450 | E-mail: info@bebeauty.hu

Nyitólap KategóriákSzőrtelenítés

Epilar system szőrtelenítő krém

EPILAREPILAR
Cikkszám:epi0001
(56.6 EUR)
Enzim alapú szőrtelenítő eljárás, a nem kívánt szőrzet
VÉGLEGES eltávolítására!

Működése a szervezet saját enzimjén a Trypsin-en alapszik így nincs mellékhatása, nem okoz allergiás reakciót, akár terhes nők is használhatják valamint tetovált felületen is tökéletesen működik anélkül hogy reakcióba jönne a tetoválással.

A krém a Trypsin enzim segítségével elpusztítja a szőrtüszőkben a szőrnövekedésért felelős sejteket úgy, hogy a többi sejtet nem roncsolja.

Férfiak és Nők egyaránt használhatják!
Bármeny bőr és szőrtípusra alkalmazható bőrszíntől függetlenül a test bármely részén.

A kezelés teljesen fájdalommentes és csak pár percig tart,
bárki könnyedén el tudja végezni.

A szőrtelenítési folyamat menete az Epilar® rendszerrel


1. Száraz törlés kendővel vagy kefével (különösen, ha a bőr nagyon száraz vagy hámlik).
2. Gyantázás, vagy epilálás elvégzése a szokásos módon. Kérjük, mellőzze a borotva vagy egyéb szőrtelenítőkrém használatát, mert a szőrszálakat tövestől el kell távolítani! Kerülje a talkumot, olajokat, vagy bármilyen más terméket a gyantázási folyamattal kapcsolatban, mert ezek csökkenthetik az Epilar® rendszer hatékonyságát. Javasolt szőr-hosszúság: 5 mm.
3. Gyanta-maradványok eltávolítása:
a.) új, tiszta csíkkal
b.) vízoldékony szer esetén vízzel – ezt utána itassa fel száraz papírkendővel
c.) olajoldékony szer esetén (pl. fenyőgyanta vagy méz alapú) olajjal. Olajos tisztítás esetén a kezelt területet feltétlenül törölje át egy alkohol-és parfüm-mentes, Ph-semleges (Ph 5,5) nedves kendővel (javasolt: Libresse intim-törlő). Utána melegvizes törlés következik, majd hagyja megszáradni a bőrt.
4. Az Inhibitor (1) gél bemasszírozása a bőrbe 1 percig.
5. Az Activator (2) gél bemasszírozása a bőrbe 1 percig – és kész a kezelés!
6. Az Epilar® termékek esetleges maradványait 1 perc kivárás után gyengéden törölje le a kezelt felületről.
7. FONTOS: A végleges hatáshoz 6-12 kezelésre van szükség, a szőrtípustól függően.
8. A kezeléseket 2-4 hetente kell megismételni attól függően, hogy milyen gyorsan nő ki a szőr a kezelni kívánt felületen. Ha már annyira megnőtt a szőr,hogy újra el tudja távolítani tövestül akkor kezdheti a következő kezelést.
9. Nem szabad feladni a 2. kezelés után, ha nincs látványos csökkenés, ez egy kezelés sorozat amit végig kell csinálni a biztos sikerhez.Fontos Figyelmeztetések!

1. A gyantázás / epilálás után 15 percen belül el kell végezni az Epilar® módszerrel a kezelést, mert ez idő alatt „nyitott” a szőrtüsző és válik hozzáférhetővé a szőrtelenítő anyag számára!
2. A készítmény egészen kis mennyiségben is hatékony!! (pl. bajusz-területre 1 színes gombostűfejnyi, lábszárra 1-2 borsónyi anyag elegendő!
3. Nagyobb területeket kisebbekre kell felosztani, ezeket egyenként kell kezelni.
4. Közvetlenül az Epilar® gélek használata után mellőzni kell a bőrfertőtlenítőket, mert az alkohol és a parfümök megváltoztatják a bőr Ph-ját, és ez befolyásolja a kezelés hatékonyságát.
5. A kezelt területet 12 órán (ha megoldható: 24 órán) keresztül víz, tusfürdő, szappan, egyéb tisztálkodó szer ne érje. Szauna, szolárium, verítékezéssel járó sport kerülendő!
6. Nem szabad használni 24 órán belül testápolókat, púdert, krémeket, kozmetikumokat, dezodorokat az adott felületre!


Az Epilar® rendszer egy elismert és jól dokumentált módszer, ami tartósan gátolja a szőr újranövekedését, amennyiben előírás szerint használjuk olyan szőrtelenítési folyamat után (pl., gyantázás, cukorpasztázás, csipeszelés), mely a szőrt gyökerestől távolítja el, a szőrtüszőket üresen hagyva. A visszanövő szőrszálak mennyisége kb. 20 %-kal csökken minden Epilar® rendszerrel végzett kezelés után. A maradék szőr visszanövési ideje megduplázódik. A folyamat csökkenti a szőrbenövés / szőrtüszőgyulladás/ kockázatát, és a következő szőrtelenítési eljárás fájdalmát, a bőrt selymessé és rugalmassá teszi a kezelések között. Az Epilar® módszert használhatják nők és férfiak is, bármilyen bőrtípus és szőrszín esetében, hogy tartósan csökkentse a szőr visszanövését. Bármilyen bőrszínnél és bárhol a testen eredményesen és biztonságosan alkalmazható, minden szőrszín esetén.
Epilar system szőrtelenítő krém

Kosár