0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajpakolások balzsamok Stella vitacolor lux vitaplex step 1 hajápoló, hajregeneráló 500 ml

Stella vitacolor lux vitaplex step 1 hajápoló, hajregeneráló 500 ml

Stella vitacolor lux vitaplex step 1 hajápoló, hajregeneráló 500 ml
Cikkszám:01030306417601001_stella
Szuper ár:
14 680 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A Stella vitacolor lux vitaplex step 1 hajápoló, hajregeneráló 500 ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Vitaplex – a gyors hajregeneráló - STELLA VITACOLOR LUX VITAPLEX STEP 1 500ML.
A folyamatos festés, formázás, vasalás miatt a haj fénytelenné és szárazzá válik. Csillogó festett haj az VITAplex hajápoló termékek segítségével!

Sérült, töredezett a haj ? Gyakori kémiai hatásoknak (festés, szőkítés,stb) van kitéve?

A STELLA kutatói által kifejlesztett új hajápoló termék, forradalmian új technológia, mely védi a hajat a kémiai beavatkozások során fellépő károsodástól. Megoldást nyújt minden hajszerkezetet érintő problémára: töredezés, szárazság, élettelennek tűnő haj,a gyakori festés általi károsodások, stb…

Legújabb termékünk, a Lady STELLA VITAPLEX (500 ml) hajregeneráló használata során a hajszerkezet képes újjáépülni, gyors regeneráló hatásának köszönhetően belülről kezdi el táplálni a hajszálakat egészen a haj gyökereitől.

Jellemzően a Lady STELLA termékekre, a Vitaplex is minőségi összetevőket tartalmaz, melyeket a szépségápolás minden területén felhasználunk. Ilyen összetevő például Jojoba olaj, Édes Mandula olaj, Aloe vera kivonat, búza.

Ezen kívül urea és panthenol tartalmának köszönhetően használata során a fejbőr is hidratált lesz, ezáltal segít a hajhagymáknak megfelelő környezetet biztosítani. A Természetes aktív hatóanyagokon felül a VITAPLEX egy hidratáló és erősítő tulajdonságokkal rendelkező keveréket is tartalmaz, amely hozzájárul a haj hidratáltságához és a károsodott részek helyreállításához.

Főbb előnyei:

- újjáépíti a hajszerkezetet
- regenerálja a sérült hajat
- megfékezi a haj töredezését
- hidratálja a fejbőrt
- fényesebb, erősebb hajat eredményez
- gazdaságos kiszerelés (500 ml), praktikus adagoló kupakkal
Lady STELLA VITAPLEX gyors hajregeneráló hajápoló készítmény két lépésben - Az VITAPLEX segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól. Ha pedig már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a haj újra szép és élettel teli legyen. A 2 LÉPÉSBŐL ÁLLÓ rendszert arra tervezték, hogy védőpajzsot nyújtson a kémia kezelés során fellépő károsodás ellen, valamint rendszeres használatával megőrizze a haj egészségét:

Vitaplex Step 1

Praktikus adagoló kupakjának köszönhetően egyszerű a folyadék használata. Hajregeneráláshoz a Step 2-vel együtt összekeverve segít a hajszerkezet újjáépítésében, önmagában pedig a kémiai eljárások (festés, szőkítés,) során a haj kezeléséhez használt vegyi anyagokhoz keverve segít megelőzni a hajszálak károsodását, töredezését, használata során Kialakítja és erősíti a hajszerkezet strukturális kötéseit. Fontos tudni, hogy a Vitaplex használata nem befolyásolja sem a hatóidőket, sem a kezeléseket.

Vitaplex Step 2

Sűrű, krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető a hajra, de nem egyezik meg a balzsammal. Minőségi összetevőinek köszönhetően stabilizálja a kötéseket a hajszálak szerkezetében, segít megvédeni a hajszálakat, erőt és tartást ad a hajnak.


Stella vitacolor lux vitaplex step 1 hajápoló, hajregeneráló 500 ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk