0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók BaByliss Pro Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH

BaByliss Pro Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH

BaByliss Pro Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bp2072epe_babylisspro
45 000 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Pro Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
BAB2072EPE a tökéletes hajsimításra hangolva A hajsimítók fejlesztésénél kiemelt cél a formázás közbeni hajvédelem. Takarja mindez a hajszálak nedvességének megtartását azzal együtt, hogy a súrlódás közbeni roncsoló hatást minimalizálni kell.
EP Technológia 5.0 Az ékszereknél használatos fémmegmunkálási technikai lényege a mikrométer nagyságú fémes részecskék rétegének galvanizálása, melynek köszönhetően a hajsimító felületén egyenletesen oszlik el a hő, magasabb a hőellenállás és megszűnik a hajszálakat roncsoló súrlódás.
Az EP 5.0 technológiájú simítófelület így: -3x keményebb és tartósabb -3x simább -Ellenállóbb a vegyi anyagokkal szemben -A teljes felületen egyenletes hő elosztásnak köszönhető pedig gyorsabb és tartósabb az eredmény.
Advanced Heat Management rendszer: A hajvasalóban egyesül a legújabb önszabályozó fűtőszál, az "Advanced Heat Management ™, mely a hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikai kontrollját biztosítja. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék azonnali felmelegítést, magas hőmérsékletet, +-0,5°C pontosságú hőmérséklet stabilitást és gyors reakció időt biztosít.
Tökéletes eredmények: A hi-tech fűtőelem egyenletes hőelosztást biztosít az egész felületen. A készülék nagy teljesítménye lehetővé teszi használatát még a leghosszabb hajnál is, az ultra vékony kialakításnak köszönhetően pedig rövid hajhoz is kiváló. A hőmérséklet szabályozó ( 115 °C és 230 °C között) miatt bármely hajtípushoz lehet használni a leginkább sérülékenytől a legnehezebben kezelhetőig, a legvékonyabb szálútól a legvastagabbig, minden hajtípusnál természetes simaságot eredményez.
Biztonság és energia takarékosság.
A hajsimító intelligens vezérlésének köszönhetően a teljesítmény extrém magas 200 W-os indítási teljesítményről 60 W-ra csökken minden hőstabilizáló fázisban, így garantálva környezetbarát működést és energiatakarékos felhasználást..
Tulajdonságok: - EP technológia 24x120mm simítófelület - "Advanced Heat Management ™: azonnal felmelegítés - Hőmérséklet választó : 5 fokozat (115 °C " 140 °C " 170 °C " 200 °C " 230 °C ) - Be/Kikapcsoló gomb és kijelző - Professzionális 2,7 m-es forgatható kábel - Tároló tok és hő védő alátét - Ultra könnyű: 230 g
A képen található egyéb termék illusztráció.
BaByliss Pro Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk