0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók BaByliss Pro Gőzölős professzionális hajvasaló

BaByliss Pro Gőzölős professzionális hajvasaló

BaByliss Pro Gőzölős professzionális hajvasaló
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bp2191sepe_babylisspro
53 340 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Pro Gőzölős professzionális hajvasaló készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Amennyiben hajadat törölköző szárazon szereted simítani, úgy a BaByliss PRO gőzölős hajsimítójánál keresve sem találhatsz jobbat. Speciális kialakításával és az ékszereknél használatos fémmegmunkálási technológiával készült simító felületeivel hajad roncsolás-mentesen simíthatod. Sőt extra tartóssággal használhatod hajformázód hosszú éveken keresztül.
Az ékszereknél használatos fémmegmunkálási technika lényege a mikrométer nagyságú fémes részecskék rétegének galvanizálása, melynek köszönhetően a hajformázó felületén egyenletesen oszlik el a hő, magasabb a hő ellenállás és megszűnik a hajszálakat roncsoló súrlódás.
3x keményebb és tartósabb 3x simább Erősen ellenáll a vegyszerekkel szemben Tökéletes, tartós eredmény Puha és fényes haj Advanced Heat Management rendszer
Az ,,Advanced Heat Management(TM)" a hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikai kontrollját biztosítja. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék azonnali felmelegítést, magas hőmérsékletet, + - 0,5°C pontosságú hőmérséklet stabilitást és gyors reakció időt biztosít.
A lebegő lapok tökéletesen elnyelik a hajtincsekre gyakorolt nyomást, így az a haj teljes hosszán egyenletes, minden ponton azonos a hajtincsen, vastagságtól függetlenül.
Jellemzők:
230 °C Lebegő lapok 28mm x 110mm EP TECHNOLOGY 5.0 Választható ultrahangos gőz funkció ( Be / Ki ) Eltávolítható gőztartály Be / Ki kapcsoló gomb Nagy sűrűségű kettős kerámia fűtőelem Digitális hőmérsékletszabályozás (150C - 170C - 190C - 210C - 230C) Szilikon hőálló alátét Tisztító kefe Ipari minőségű forgó tápkábel 2,70 m Lezáró rendszer (könnyebb tárolás, védelem, biztonság)
BaByliss Pro Gőzölős professzionális hajvasaló

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk