0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSzőrtelenítés Gyanta Gyanták X-Epil Cukorpaszta 250ml

X-Epil Cukorpaszta 250ml

X-Epil Cukorpaszta 250ml
Cikkszám:xe9206_xepil
Szuper ár:
1 800 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A X-Epil Cukorpaszta 250ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Hódolj a mindenmentes szőrtelenítési élménynek az X-Epil cukorpasztával, mely természetes összetevőivel, bőrbarát módon alkalmas az arc és a test nem kívánatos szőrszálainak a tartós és kíméletes eltávolításához.
Az igazi cukorból készülő és különféle vegyi anyagoktól mentes cukorpaszta kevésbé fájdalmassá és különösen hatékonnyá varázsolja a szőrtelenítés folyamatát. Használat közben nem irritál és egyáltalán nem terheli meg a bőrt. A legkisebb szőrszálakhoz is hatékonyan tapadva nem terheli meg a bőrt és minimalizálja a hámsérülések kockázatát. A szőrszálakat egyben, azok törése nélkül húzza ki a szőrtüszőkből, így nem csak az eredmények válnak több hétig tartóssá, de a szőrbenövések kockázata is minimalizálható. Használhatod a test különféle területein, vagy akár az arcon is, eltávolíthatod papírral vagy kézzel is. A bőrön maradt felesleget pedig egyszerűen vízzel lemoshatod.
Miért válaszd az X-Epil cukorpasztát:
Természetes összetételének köszönhetően bőrbarát módon szőrteleníthetsz Hypoallergén, nem okoz bőrirritációt Használatával a szőrtelenítés folyamata kevésbé kellemetlen, mert csak a szőrhöz tapad, a bőrt nem veszi igénybe Tartósabb, hiszen a szőrszálak egyben távolíthatóak el, kisebb eséllyel törnek a szőrtüszőbe Minimális, vagy egyáltalán nincs szőrbenövés a használat után Maximálisan bőrbarát formula:
0% Parabén 0% ásványi olaj 0% szilikon olaj 0% színezék Használati útmutató: A szőrszálak hosszúságának a szőrtelenítéshez legalább 3-4 mm-nek kell lennie. 1. Melegítsd fel a pasztát! Meleg vízbe állítva 85 °C-on, zárt tégelyben melegítsd. Papírral történő szőrtelenítés esetén: 10-12 perc (tele tégely), 4-5 perc (fél tégely) időtartamig melegítsd. Kézzel történő szőrtelenítés esetén: 3-5 perc (tele tégely), 2-3 perc (fél tégely) időtartamig melegítsd Mikrohullámú sütőben 800 Watt-on nyitott tégelyben melegítsd. Papírral történő szőrtelenítés esetén: 35 mp (tele tégely), 20 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd. Kézzel történő szőrtelenítés esetén :10 mp (tele tégely), 5-7 mp (fél tégely) időtartamig melegítsd.   Használat előtt győződj meg arról, hogy a paszta nem túl forró-e! 2. Tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kezelendő bőrfelületet. Használj hintőport a felesleges nedvesség felitatásához. 3. Vidd fel a pasztát és távolítsd azt el Papírral történő szőrtelenítés esetén: szőrnövekedéssel ellentétes irányban, vékony rétegben kend fel a mézsűrűségű pasztát spatula segítségével. Simítsd rá a papírcsíkot, majd egy határozott mozdulattal tépd le a papírt a szőrszál növekedésével megegyező irányba.   Kézzel történő szőrtelenítés esetén : vegyél ki 2 diónyi mennyiséget a tégelyből. Ujjaid segítségével a szőrnövekedéssel ellentétes irányba egyenletesen oszlasd el a kézmeleg pasztát, és masszírozd a bőrre (a paszta ne legyen túl folyós). Határozott mozdulattal szőrnövekedésnek megegyezően húzd le a pasztát kézzel (45 fokos szögben). Befejezésként a ragacsos bőrfelületet mosd le langyos vízzel. A bőr nyugtatására használd az X-Epil Szőrtelenítés utáni nyugtató gélt. Szőrbenövések és bőrgyulladás kockázatának csökkentésére ajánlott az X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék használata.
X-Epil Cukorpaszta 250ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Mások ezeket is megvették
Gyantázás előtt és után
Gyantázó készülékek

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk