0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházSzőrtelenítés Gyanta Gyantázás előtt és után X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék 75ml

X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék 75ml

X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék 75ml
Cikkszám:xe9220_xepil
Szuper ár:
1 350 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék 75ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Minimalizáld a benőtt szőrszálak kialakulásának esélyét az X-Epil SOS szőrbenövést megelőző folyadékkal. Az enyhén hámlasztó hatású spray rendszeres használatával megakadályozza a szőrtüszők bőrre kivezető nyílásának az elzáródását így biztosítva szabad utat az újonnan kibújó szőrszálaknak.
A spray  Aloe Vera, allantoin és 9 gyógynövényt tartalmazó kivonatával hatékonyan hidratálja és nyugtatja a szőrtelenített területet. Fokozza annak vízmegtartó képességét és mihamarabbi regenerációját. Bőrazonos laktacid sav és antibakteriális szalicilsav hatóanyagával segít megelőzni az esetleges gyulladásokat és tisztán, átjárhatóan tartja a pórusokat.
Miért válaszd az X-Epil SOS szőrbenövést megelőző spray-t
Rendszeres használatával csökkentheted a szőrbenövéseket Enyhén hámlasztó hatásával szabaddá teszi a szőrtüszők bőrre kivezető nyílását Aloe Vera és Allantoin összetevőivel nyugtatja a bőrt Laktacid és szalicil sav hatóanyagaival védi a bőrt az esetlegesen kialakuló fertőzésekkel szemben Mérsékli a gyulladásokat Extra hatásával tisztán tartja a pórusokat Bőrbarát formula:
0% parabén 0% ásványi olaj 0% szilikon olaj Használat: Szőrtelenítés után a bőrre permetezve vagy a tenyerébe fújva simítsd el a kezelt bőrfelületen teljes beszívódásig. Naponta 2-3 alkalommal javasolt alkalmazni, amíg a bőr ki nem tisztul.
X-Epil SOS Szőrbenövést megelőző folyadék 75ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk