0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHigiénia Intim higiénia X-Epil Intimo Intim törlőkendő 20db

X-Epil Intimo Intim törlőkendő 20db

X-Epil Intimo Intim törlőkendő 20db
Kategória: Higiénia > Intim higiénia
Cikkszám:xe9301_xepil
Szuper ár:
580 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A X-Epil Intimo Intim törlőkendő 20db készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Vidd magaddal az intim területek friss üde érzését az X-Epil Intimo intim törlőkendővel, mely tisztító, ápoló és nyugtató hatásával bármikor jól jön a normál, de akár a nehéz napokon is.
A praktikus, hordozható és visszazárható csomagolásba rejtett törlőkendők kis helyen is elférnek, így táskádba elrejtve akár egész nap veled lehetnek. Aloe Verával, kamillával és tejsavval átitatott folyékony formulájukkal nyugtatják a bőrt és mérséklik annak esetleges irritációját. Ugyanakkor segítenek megőrizni az intim területek pH értékét, így csökkentve az esetlegesen kialakuló fertőzések kockázatát. Az X-Epil Intimo intim törlőkendők friss, üde közérzetet biztosítanak, miközben gyengéden tisztítanak és megbízható védelmet nyújtanak. Használd őket otthon, utazáskor, menstruációs időszakban vagy bármikor, amikor frissességre és ápolásra van szükséged.
Tejsav a természetes pH megőrzéséhez
Az intim törlőkendőkhöz használt folyékony formula tejsavat tartalmaz, melynek pH értéke az intim területek savas pH értékéhez hasonló, így bőrazonos módon támogatja a bőr különféle fertőzésekkel szembeni természetes védekező képességét.
Bőrnyugtató kamilla kivonat
A felhasznált kamilla kivonat nyugtató hatású segíti a kisebb irritációk megelőzését, illetve mérsékli a gyulladást okozó baktériumok szaporodását.
Tápláló, hidratáló és bőrnyugtató Aloe Vera
A formula aloe vera összetevője multifunkciós hatásával ideális az érzékenyebb bőrök azonnali nyugtatásához, hidratálásához, táplálásához és a regenerációs folyamatok felgyorsításához. Több száz természetes összetevőjével, vitaminjaival, ásványi anyagaival, nyomelemeivel, esszencális aminosavaival, mono és poliszacharidjaival és megannyi más alkotóelemével segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, értékes tápanyagaival támogatja annak regenerációs folyamatait.
Miért válaszd az X-Epil intimo törlőkendőt:
3 az 1-ben hatásával tisztítja, ápolja és nyugtatja az intim területeket Tejsav tartalmával segít megőrizni az intim területek pH értékét Aloe vera összetevője nyugtatja, táplálja és hidratálja a bőrt Kamilla hatóanyaga nyugtatja a bőrt, mérsékli az kisebb irritációkat Bármikor használhatod, ha tisztálkodnál, vagy egyszerűen csak felfrissülnél Praktikus 20db/csomag kiszerelésben vásárolhatod meg Egy törlőkendő mérete 18x20cm, mely több mint ideális Minden bőrtípuson alkalmazható Bőrbarát formula:
Dermatológiailag tesztelt, így biztos lehetsz a hatékonyságában Alkáli szappan mentes, nem szárítja a bőrt Színező anyag mentes
X-Epil Intimo Intim törlőkendő 20db

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:
Mások ezeket is megvették

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk