0
Kosár
Belépés
Regisztráció

Nyitólap Kategóriák WebáruházHáztartás Pure Aqua Légfrissítő és textil illatosító – 250ml

Pure Aqua Légfrissítő és textil illatosító – 250ml

Pure Aqua Légfrissítő és textil illatosító – 250ml
Kategória: Háztartás
Cikkszám:pure865429_pure
(3.6 EUR)
Szállítási idő: 3-5 munkanap
1 év garancia
Készleten - külső raktár
Termékismertető Értékelés
A Pure Aqua VEGÁN légfrissítőt és textil illatosítót azoknak a férfiaknak és fiúsabb családoknak ajánljuk, akik nem kedvelik a virágos, édeskés illatokat. Mivel a legtöbb illatot a nők ízlésének megfelelően alakítanak ki, ezért mi gondoltunk a férfiakra is, így 1 év alatt kifejlesztettünk egy olyan hosszantartó illatot, amely a férfiak igényeit is kielégíti.
Alkalmas dohány, háziállatok, füst, szemét és más szerves anyagok szagtalanítására, továbbá felhasználható függönyök, kárpitok, szőnyegek és ruhák illatosítására, frissítésére is. A textilre permetezett illatanyag hosszantartó kellemes illatot biztosít. Környezetkímélő, hajtógáz nélküli. Vízbázisú aeroszol, mely nem tartalmaz hajtógázt. Szagsemlegesítő hatásával biztonságosan, hatékonyan szagtalanít ezáltal otthona visszanyeri kellemes légkörét.
A termék nem tartalmaz allergén anyagot.
Használat: 1. Használat előtt fordítsd el a biztonsági kapcsolót. 2. Legalább 30 cm távolságra tartsd a felületektől. 3. A terméket tartsd arccal ellentétes irányban és legalább háromszor húzd meg a kart, hogy a termék működésbe lépjen. 4. A tökéletes permet elérése érdekében tartsd a terméket függőlegesen és minden fújás alkalmával határozottan húzd meg a kart. 5. Ha textilen kívánod használni, először próbáld ki egy kisebb, kevésbé látható felületen, hogy nyomot hagy-e? 6. Nem használható vinyl, selyem- vagy bőrfelületeken; kerüld a termék ezen felületekkel történő érintkezését!
Figyelmeztetés:  Vigyázz arra, hogy a kifújáskor a permet szembe, közvetlenül emberekre, élelmiszerre, italokra ne kerüljön. Ha szembe kerül, bő vízzel öblítsd ki. Használat előtt tegyél színpróbát. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Tárolás:  Száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva tartandó.
Pure Aqua Légfrissítő és textil illatosító – 250ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

Kiváló

Átlagos
Elmegy
Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattinst az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Kosár
**
Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk