0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók Babyliss PRO Ultra Curl - Nano Titanium Hajsimító és Göndörítő 2in1

Babyliss PRO Ultra Curl - Nano Titanium Hajsimító és Göndörítő 2in1

Babyliss PRO Ultra Curl - Nano Titanium Hajsimító és Göndörítő 2in1
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bp2071e_babylisspro
41 500 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Babyliss PRO Ultra Curl - Nano Titanium Hajsimító és Göndörítő 2in1 készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Készítse tökéletes fürtöket vagy tükör sima frizurát az Ultra Curl - Nano Titanium Hajsimító és Göndörítő 2 in 1-al. EP Technológia 5.0 Az ékszereknél használatos fémmegmunkálási technikai lényege a mikrométer nagyságú fémes részecskék rétegének galvanizálása, melynek köszönhetően a hajsimító felületén egyenletesen oszlik el a hő, magasabb a hőellenállás és megszűnik a hajszálakat roncsoló súrlódás. Az EP 5.0 technológiájú fűtőfelület így 3x keményebb és tartósabb 3x simább Ellenállóbb a vegyi anyagokkal szemben A teljes felületen egyenletes hő elosztásnak köszönhető pedig gyorsabb és tartósabb az eredmény.
Advanced Heat Management rendszer: Az Ultra Curl készülékben egyesül a legújabb önszabályozó fűtőszál, az "Advanced Heat Management ™, mely a hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikai kontrollját biztosítja. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék azonnali felmelegítést, magas hőmérsékletet, +-0,5°C pontosságú hőmérséklet stabilitást és gyors reakció időt biztosít. Tökéletes eredmények: A hi-tech fűtőelem egyenletes hőelosztást biztosít az egész felületen. A készülék nagy teljesítménye lehetővé teszi használatát még a leghosszabb hajnál is, az ultra vékony kialakításnak köszönhetően pedig rövid hajhoz is kiváló. A hőmérséklet szabályozó ( 170 °C és 230 °C között) miatt bármely hajtípushoz lehet használni a leginkább sérülékenytől a legnehezebben kezelhetőig, a legvékonyabb szálútól a legvastagabbig, Minden hajtípusnál természetes simaságot eredményez. Biztonság és energia takarékosság. A Lebegő 25 mm-es fűtő felület tökéletesen elnyeli a nyomást, és ezáltal lehetővé teszik a sima és egyenletes siklást az egész hajszakaszon ; függetlenül a hajtincs minőségétől. Az alkalmazott erő a teljes hosszon azonos lesz. A fürt készítés során a haj átsiklik a fűtőfelületen, így biztosítva a göndör frizura létrejöttét. A BAB2071EPE hajformázó csúcstechnológiás eszköz, amely kiválóan alkalmas minden hajtípusra és stílusra.
Tulajdonságok:
EP technológia 25mm fűtőfelület "Advanced Heat Management ™: azonnal felmelegítés Hőmérséklet választó: 3 fokozat (170 °C " 200 °C " 230 °C ) Be/Kikapcsoló gomb és kijelző Professzionális 2,7 m-es forgatható kábel Tároló tok és hő védő alátét Ultra könnyű: 230 g
Babyliss PRO Ultra Curl - Nano Titanium Hajsimító és Göndörítő 2in1

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk