0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHáztartás Cuisinart Többfunkciós kenyérpirító 2 szeletes 900W - gyöngyház rózsaszín

Cuisinart Többfunkciós kenyérpirító 2 szeletes 900W - gyöngyház rózsaszín

Cuisinart Többfunkciós kenyérpirító 2 szeletes 900W - gyöngyház rózsaszín
Kategória: Háztartás
Cikkszám:cucpt160pie_cuisinart
Szuper ár:
33 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A Cuisinart Többfunkciós kenyérpirító 2 szeletes 900W - gyöngyház rózsaszín készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Egy tökéletes reggel elengedhetetlen kelléke lehet, ez a könnyen kezelhető gyönyörű gyöngyház rózsaszín színű, többfunkciós kenyérpirító, mely minimális helyet foglal el az asztallapon. A kenyérpirítóban piríthatunk kenyereket, gofrikat vagy pékárut. Egyszerűen állítsa be az időt, várja meg, míg elkészül, és élvezze az étkezést. A melegítés funkciónak köszönhetően, újrapirítás nélkül melegítheti fel a pirítóst. A bagel funkció lehetővé teszi vastagabb, sűrűbb kenyerek egyenletes pirítását is. 
900W teljesítmény 3 funkció: pirítás, kiolvasztás, melegítés 6 féle pirítási fokozat beállítási lehetőség A 2 nyílás lehetővé teszi 2 szelet pirítását egy időben                                                                                             Önbeállító kenyérrács: a kenyérpirító közepén tartja kenyeret akármilyen vastag a szelet, hogy egyenletesen piruljon. Extra széles 36 mm-es nyílás, a normál kenyér méret pirítására is alkalmas! Bagel funkció: egyenletes pirítás, függetlenül a kenyér vastagságától STOP: a folyamat megszakítása és a kenyér kidobása Legyen ez a stílusos, gyöngyház rózsaszín színű kenyérpirító a konyhád ékessége! Tedd teljessé a kollekciót egy hozzá illő vízforralóval ugyanabban a gyönyörű gyöngyház rózsaszín kivitelben, vagy keverd kedvedre a kollekció különböző árnyalatú tagjaival!
Cuisinart Többfunkciós kenyérpirító 2 szeletes 900W - gyöngyház rózsaszín

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk