0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházMűköröm építés Csillám tetoválás Géllakk Csillám tetováló sablon #10 - PlutoKutya

Géllakk Csillám tetováló sablon #10 - PlutoKutya

Géllakk Csillám tetováló sablon #10 - PlutoKutya
Cikkszám:200001800_gellakk
Szuper ár:
180 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A Géllakk Csillám tetováló sablon #10 - PlutoKutya készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
A csillámtetoválás az egyik legkönnyebben elkészíthető test dekoráció. 4 alapvető eszközre van szükség a tartós csillámtetoválás elkészítéséhez: - Testfestő sablon: Áll egy hordozó (fehér) rétegből, egy minta részből, melynek egyik oldala ragadós, és egy átlátszó fóliából, mely a mintát tartja egyben. Először a fehér réteget kell levenni, a sablont a ragasztós részével felrakni a bőrre, majd levenni róla az átlátszó fóliát. - Csillámpor ragasztó: Csak vékonyan vigyük fel a sablonra a ragasztót, és várjunk kb fél percet, amíg áttetszővé válik (ezt követően felvihetjük a csillámport) - Csillámpor - Csillám tetováló ecset: Szükség lesz egy lapos ecsetre, amivel a nagyobb részleteket tudjuk kitölteni, és belenyomkodni a csillámport a mintába, valamint egy leseprő ecsetre, amivel a felesleges csillámport el tudjuk távolítani a mintáról. A csillám tetoválást legkönnyebben babaolajjal tudjuk eltávolítani.
 
Géllakk Csillám tetováló sablon #10 - PlutoKutya

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk