0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházArcápolás Arcpakolások, maszkok Solanie Alginát Botox Effect Ránctalanító maszk

Solanie Alginát Botox Effect Ránctalanító maszk

Solanie Alginát Botox Effect Ránctalanító maszk
Cikkszám:so24005_solanie
670 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Kiemelve
A Solanie Alginát Botox Effect Ránctalanító maszk készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Anti-aging hatású ránctalanító maszk, mely kombinált hatással veszi fel a harcot az öregedés tüneteivel szemben. A bőrfiatalító hatásáról ismert Okra növényből kivont oligopeptidek gátolják a mimikai izmok működéséért felelős idegek kommunikációját, így gátolva az általuk okozott ráncok képződését. Növényi összetevői megakadályozzák a szabadgyökök képződését, így őrizve meg a sejtek egészségét és fiatalos működését.
Miért válaszd a Soalnie Alginát ránctalanító maszkot?
Hibiszkusz összetevőjével simítja a ráncokat Rugalmas alginát kivitele tökéletesen felveszi az arc formáját Okklúzív nyomó hatásával szinte "belepréseli" a hatóanyagokat a bőrbe Nem csak simítja a ráncokat, de kiválóan hidratál is Maximálisan bőrbarát formula:
0% ásványi olaj 0% szilikon olaj 0% parabén 0% illat 0% színezék Használat: Öntsd a tasak tartalmát egy műanyag tálkába, majd adj 20-25ml 20°C-os vizet hozzá. Keverd a masszát gyorsan és erőteljesen homogénre, majd azonnal vidd fel a megtisztított bőrfelületre, a szem és száj környékét kihagyva. Várj 15 percet, majd a megszilárdult gumiszerű maszkot egyben húzd le. A bőrön lévő maradványokat nedves kendővel távolítsd el. 
Solanie Alginát Botox Effect Ránctalanító maszk

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk