0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházArcápolás Arcpakolások, maszkok Solanie Alginát Argán növényi őssejtes maszk

Solanie Alginát Argán növényi őssejtes maszk

Solanie Alginát Argán növényi őssejtes maszk
Cikkszám:so24007_solanie
590 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Javasoljuk
A Solanie Alginát Argán növényi őssejtes maszk készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Argán növényi őssejtekkel gazdagított sejt- aktiváló és regeneráló maszk a bőr szerkezetének megújítására és a bőrfelszíni ráncok kisimítására. PhytoCellTech Argan hatóanyaga vitalizálja a kollagén- és elasztintermelésért felelős őssejteket az irhában, és ezáltal fokozza a bőr saját természetes regeneráló mechanizmusát. Marokkói agyag összetevője kiváló bőrtisztító, melynek magas szilíciumtartalma a kollagénszintézis támogatásával segíti a bőr- regenerációt. Argán dióhéj őrleménye anti- oxidáns hatásával hozzájárul a bőrsejtek oxidatív stresszelszembeni védelméhez.
Miért válaszd az Argán növényi őssejtes maszkot?
Növényi őssejt tartalmával vitalizálja a bőr saját őssejtjeit Aktiválja a bőrmegújító folyamatokat így a bőr belülről újul meg Rugalmas alginát kivitele tökéletesen felveszi az arc formáját Okklúzív nyomó hatásával elősegíti a hatóanyagok könnyebb felszívódását Simítja a ráncokat Tömörebbé, feszesebbé teszi a bőrt Kiválóan hidratál Maximálisan bőrbarát formula:
0% ásványi olaj 0% szilikon olaj 0% parabén 0% allergén illat Használat: Öntsd a tasak tartalmát egy műanyag tálkába, majd adj 20-25ml 20°C-os vizet hozzá. Keverd a masszát gyorsan és erőteljesen homogénre, majd azonnal vidd fel a megtisztított bőrfelületre, a szem és száj környékét kihagyva. Várj 15 percet, majd a megszilárdult gumiszerű maszkot egyben húzd le. A bőrön lévő maradványokat nedves kendővel távolítsd el. 
Solanie Alginát Argán növényi őssejtes maszk

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk