0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHigiénia Intim higiénia X-Epil Érzéki masszázsolaj 100ml

X-Epil Érzéki masszázsolaj 100ml

X-Epil Érzéki masszázsolaj 100ml
Kategória: Higiénia > Intim higiénia
Cikkszám:xe9315_alveola
1 690 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
Ajánljuk
A X-Epil Érzéki masszázsolaj 100ml készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Tedd felejthetetlenné az együtt töltött időt az X-Epil Intim relaxáló masszázsolajjal, mely trópusi illatával és bőrbarát formulájával több, mint ideális egy lazító, vagy érzéki masszázshoz.
Masszírozás közben ellazít és tökéletes élményt nyújt, vadító illata izgalmassá teszi a masszírozás nyújtotta relaxálást. A benne megtalálható értékes növényi olajok puhítják és táplálják a bőrt, így az selymesen puha tapintásúvá válik. Anitoxidáns E-vitamin összetevője védi a bőrt és segíti a napközben bőrt ért stressz hatásainak minimalizálását. Az olaj nem csak masszázshoz, hanem fürdőolajként vagy testápolóként is jól funkcionál.
Miért válaszd az X-Epil érzéki masszázsolajat
Ideális masszázshoz és a bőr puhításához Ellazít és tökéletes élményt nyújt Értékes növényi olajai táplálják és puhítják a bőrt E-vitam összetevője antioxidáns hatásával védi a bőr sejtjeit Nem csak masszázshoz, hanem fürdéshez testápoló olajként is használhatod Masszázs után a bőr kellemesen puhává, selymes tapintásúvá válik. Kellemes illatával igazi relaxáló élményt nyújt A test bármely részén használható. Maximálisan bőrbarát formula:
0% ásványi olaj 0% szilikon olaj 0%színezék 0%parabén
Használat: Nyomj kis mennyiségű olajat a tenyeredbe, majd simítsd el a kívánt területen és finoman masszírozd be a bőrbe.
X-Epil Érzéki masszázsolaj 100ml

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk