0
Kosár
Belépés
Regisztráció
0
Szuper áras termékek

Nyitólap Kategóriák WebáruházHajápolás Hajvasalók BaByliss Sleek Finish 230 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (25x90mm)

BaByliss Sleek Finish 230 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (25x90mm)

BaByliss Sleek Finish 230 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (25x90mm)
Kategória: Hajápolás > Hajvasalók
Cikkszám:bast255e_alveola
Szuper ár:
16 990 Ft
1 év garancia
Elfogyott
Értesítsünk, ha érkezik a termékből?
Értesítést kérek kedvenceimhez adom
A BaByliss Sleek Finish 230 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (25x90mm) készletinformációihoz
Ez a termék bizonytalan ideig nem elérhetõ, jelenleg nem tudjuk beszerezni. Kérjük, weboldalunkon válassz az elérhetõ termékeink közül.
Amennyiben rendelésedben többféle termék is van, melyeknek más a kiszállítási ideje, megvárjuk az utolsó beérkezését is és azután küldjük egyben. Ha gyorsan meg szeretnéd kapni a csomagod, érdemes olyan termékeket összeválogatnod, amelyek készleten vannak.
Jobb árat talált? Tegye fel kérdését Visszahívjuk
Termékismertető Értékelés
Hajvasaló simító lapjának bevonata : Tourmaline-Ceramic * A Tourmalin-kerámia segítségedre lesz az egyenletes hőmérséklet kibocsátásban   Simítólapok szélessége : 25mm A simítólapok hosszúsága:  95mm A hőmérséklet 3 fokozatban szabályozható: 180-200-230 °C Felmelegedési idő:  30 másodperc Ultragyors felfűtésnek köszönhetően már 30 mp után használatra kész. Jellemzők: -ki-be kapcsoló gomb -Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 60 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. Többé nem kell majd aggódni! -hőkész állapotjelző -LED jelzőfény -hőálló alátét
FIGYELEM!   Használat előtt olvassa el a biztonsági előírásokat. Ügyeljen arra, hogy a készülék forró borítása ne érjen a bőréhez, különös tekintettel a szemre, fülre, arcra és nyakra.
Vezeték hossza:  2m (forgó kábel) Hajvasaló méretei nyitott állapotban : Magasság: 88mm Hosszúság: 325mm Szélesség: 30mm (A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!) Hajvasaló magassága zárt állapotban:  34mm Hajvasaló teljes súlya : 0,239kg Feszültség és teljesítmény--  230V~50-60Hz /41W *Figyelem : Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti.
BaByliss Sleek Finish 230 Tourmalin-kerámia lapos hajvasaló (25x90mm)

Értékeld a terméket

Kiváncsiak vagyunk a véleményedre! Mostantól értékelheted és véleményezheted termékeinket és ezáltal segíthetsz más látogatóknak is a vásárlási döntésük meghozatalában.
Mi tetszik benne? (Vagy mi az, ami nem?):

starstarstarstarstar Kiváló
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar Átlagos
starstarstarstarstar Elmegy
starstarstarstarstar Rossz

Ezt a terméket még senki nem értékelte legyél te az első.
Kattints az alábbi cimkék egyikére
Az alábbi keresési kifejezésekre kattintva további számodra érdekes termékeket érhetsz el:

Az oldal böngészésével elfogadod, hogy cookie-kat használjunk, amiket jobb szolgáltatás nyújtás érdekében használunk fel. További információk